Sådan underholder du de mindste på flyveturen

Det er en fantastisk oplevelse at have børnene med på ferie, og for børnenes vedkommende er rejsen med garanti forbundet med masser af spænding. Denne spænding kan til tider komme til udtryk som utålmodighed, og især flyveturen kan føles lang for de mindste.

Hvis man selv kører, når man skal på ferie, har man mulighed for at holde pauser undervejs. Her kan ungerne komme ud og få lidt luft og måske brænde noget krudt af. Denne mulighed har man ikke på flyet, og det betyder, at man skal have fundet stillesiddende underholdning.

Malebøger

Malebøger er som skabt til flyveture, for de kan lige præcis ligge på det lille flybord. Hvis du vil gøre det hele mere spændende, kan du vælge at købe en helt ny malebog, som barnet først får på flyveturen. De vil med garanti være spændt på at få deres nye malebog, og det vil fastholde dem mere i nuet.

Det kan være nødvendigt at hjælpe dine børn med at holde styr på farveblyanterne, hvis de stadig er små. Det kan nemlig være meget upraktisk, hvis blyanterne bliver tabt ud over det hele.

Mobilspil

Det er super oplagt at lade børnene spille på en smartphone under en flyvning. Du skal dog huske, at du ikke har internet under flyvningen, så derfor skal du downloade eventuelle spil på forhånd. Derudover skal du også huske, at der skal tages hensyn til andre på flyveturen, hvilket betyder, at du skal medbringe et headset, hvis der skal være lyd på spillet.

I forhold til at spille på en smartphone skal du også huske på, at mobiltelefoner hurtigt mister strøm, hvilket betyder, at de måse ikke har nok batteri til hele flyveturen. Derfor er det en god idé, hvis du medbringer en powerbank.  Hvis du vil have hjælp til at finde den rigtige powerbank, så der kan spilles på flyveturen, kan du kigge her.

Denne type underholdning er også velegnet til større børn, men de små kan også have glæde af børnevenlige spil. Hvis dit barn har egen telefon, er det oplagt for dem at spille på denne, men ellers kan du også låne din telefon ud.

Højtlæsning fra bøger

Højtlæsning er altid hyggeligt, så overvej at tage en tur på biblioteket før flyveturen. Denne underholdning kræver en indsats fra din side, men samtidig er det også en fantastisk hyggelig måde at starte ferien.

Hvis du ikke orker at læse højt, kan du også overveje at hente lydbøger, som dine børne kan lytte til i flyet. Lydbøger er efterhånden blevet ufatteligt populære, og med bøger som for eksempel Harry Potter er der potentiale for underholdning i rigtig mange timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *