Frækkere forspil med fjernstyrede vibratorer

Uanset om I er endt i et seksuelt dødvande eller bare vil gøre akten lidt sjovere, så er vibratorer vejen frem. Den ekstra stimulering giver forspillet et løft og kan kombineres med penetration for intens nydelse. Men pas på, for det kan hurtigt blive vanedannende.

Køb af sexlegetøj

Vi er heldige at have et seksuelt frisind i Danmark med lige stor fokus på mænd og kvinders nydelse. Det er derfor helt legitimt at kræve lækre orgasmer, uanset om du er single eller i parforhold.

Førhen syntes de fleste, at det var skamfuldt af købe frækt udstyr, men det er ikke længere tilfældet. Det er nu også blevet legende let at købe sexlegetøj online med hurtig og diskret levering.

Prøv dig frem

Alle kroppe er forskellige, og det er også forskelligt, hvilken form for stimulering vi kan lide. Mens nogle kvinder tænder på intensiv stimulering direkte på klitoris, foretrækker andre en mere blid, kildende følelse i de nedre regioner.

Langt de fleste vibratorer på markedet har forskellige indstillinger at vælge imellem. Det handler altså bare om at prøve sig frem.

De seneste år er fjernstyrede vibratorer blevet utrolig populære. De er typisk formet som æg og findes i forskellige størrelse og flotte farver. 

Overlad kontrollen til din partner

Med en fjernbetjent vibrator er der lagt i ovnen til sex udover det sædvanlige. De intime accessoires kan bruges til fræk leg både ude og hjemme.

Nogle varianter har hele 15 meters rækkevidde, og de fleste kan styres via apps på mobilen. Det lægger op til mange sensuelle eventyr.

I har måske lyst til at tage den med på restaurant? Eller hvad med at blive pirret, mens I er på date i biografen? Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor og hvornår den lækre lille sag tages i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *