Bliv gladere og hav bedre sex med sexlegetøj

En gladere dig betyder en mere åben dig. At være åben betyder, at du er i stand til at modtage og give. Hvad kan hjælpe dig med at blive gladere og mere åben? Sexlegetøj. Sexlegetøj kan bruges både alene og sammen med en partner og kan være et forfriskende krydderi til livets bedste måltid, som er sex… Sexlegetøj har haft et dårligt omdømme, men det vil denne artikel skyde ned. For der er faktisk mange gode grunde til at begynde at inkludere legetøj til voksne i dit sexliv. Nogle af dem, vil måske overraske dig. Find ud af det, ved at læse med her.

Sexlegetøj forbedrer kommunikationen i forhold

Sexlegetøj kan være en rigtig sjov tilføjelse til allerede tilfredsstillende sex, men det kan også hjælpe par med at arbejde på det største problem, de fleste par har i sengen, nemlig kommunikation. Kommunikation i sengen handler om at snakke med sin partner om, hvad der føles dejligt og hvad man har brug for. Dette kan for mange være meget vanskeligt. Et sexlegetøj kan hjælpe med dette problem, ved at man tager det i brug og øver sig i at kommunikere med hinanden under sex. Når man bringer et sexlegetøj med i legen, så er det nødvendigt at kommunikere sammen.

Sexlegetøj gavner både psykisk og fysisk

Et sjovt faktum: de første vibratorer blev brugt af læger til medicinsk brug, nemlig som en terapiform mod “hysteri”, som var noget man troede, at meget følelsesladede kvinder havde. Før vibratoren stimulerede læger kvindernes klitoris med fingrene. Vibratoren blev opfundet i forbindelse med, at det var for hårdt for lægernes hænder at stimulere alle de kvinder, der blev ved med at komme tilbage for at få behandling! Sexlegetøj kan altså godt ses som en slags terapi-redskab… En orgasme og et sundt sexliv er med til at gøre dit helbred bedre på alle områder, og i sidste ende vil du derfor også blive gladere og bedre i sengen.

Gør god sex bedre med sexlegetøj

Mange tror fejlagtigt, at hvis man bruger sexlegetøj i sit forhold, er det fordi at man ikke har god nok sex. Det er i langt de fleste tilfælde ikke sandt. Der er faktisk studier, der viser, at kvinder, der bruger sexlegetøj, rapporterer højere seksuel tilfredsstillelse og evne til at opnå orgasme. Sexlegetøj er ikke et plaster på et sår, og kan både være til dem, der har fantastisk sex og til dem, der har brug for lidt ekstra for at opnå fuld tilfredsstillelse.

Sexlegetøj opfordrer dig til at opdage din egen nydelse

God sex falder ikke ned fra træerne… Har man været i et forhold længe, er det ofte nye stillinger, der giver ny spænding i forholdet. Men glem ikke den store verden af sexlegetøj og dens muligheder for at forbedre dit sexliv. Uanset om man er i et forhold eller om man er single, så kan ens sexliv forbedres eller gøre mere spændende med sexlegetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *