Barn på vej – her er listen med det mest nødvendige udstyr

Hvis du er under lykkelige omstændigheder fordi der er et barn på vej, så er der rigeligt at tænke på. Hvordan bliver dit liv fra nu af? Hvilken slags forælder skal du være? Hvad med fødslen? – hjernen arbejder på højtryk imens den lille vokser sig stor og stærk i mors mave.

Og så er der alt udstyret man også skal have til sit barn. Det kan nemt virke uoverskueligt og derfor vil vi gerne give en hånd med og hjælpe. I det følgende får du vores bud på de vigtigste ting som kommende eller nybagte forældre bør erhverve sig.

Pusleplads

Lad os bare få kortene på bordet med det samme; du kommer til at skifte rigtigt mange bleer. Altså virkelig mange. Derfor er det en stor fordel hvis I får indrettet et sted hvor baby kan blive puslet. Et sted med plads til at kunne bevæge sig en smule, og gerne med vand i nærheden, hvis det kan lade sig gøre.

Mange forældre vælger at investere i et puslebord til den lille. Et puslebord er en fin løsning, men har du ikke plads i dit hjem til endnu et møbel kan du også finde et sted i hjemmet hvor der er plads til en puslepude. Vi kender flere som har fundet plads til puslepuden på badeværelset. På den måde skal du ikke bruge penge på et puslebord, og takket være din puslepude er du sikker på, at baby ligger godt uanset hvor den bliver placeret.

Babyalarm

Som forælder vil du opdage, at du mister en del af den frihed du var så glad for inden baby kom til verden. Når der endelig er fred og ro til at lave det du selv har lyst til fordi baby sover, så skal du holde dig inden for hørevidde i tilfælde af at baby vågner og græder.

Medmindre du altså har fået fingrene i en babyalarm og dermed har mulighed for at bevæge dig så langt væk som signalet tillader. Uanset om baby bliver lagt i sin seng på eget værelse, i barnevogn eller et tredje sted, vil I være glade for at kunne bevæge jer lidt rundt og samtidig være trygge fordi I kan reagere så snart den lille giver lyd.

Barnevogn

Den sidste af vores anbefalinger er måske også den mest oplagte. Vi gætter i hvert fald på, at en barnevogn er noget af det første de fleste tænker på, når snakken falder på babyudstyr.

Det giver egentlig meget god mening, for en barnevogn er nemlig de fleste forældres bedste ejendom. En barnevogn gør det ofte lettere at få sit barn til at falde i søvn, ligesom den gør det muligt at bevæge sig rundt med baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *